3DSwymer

İş birliği, çeviklik ve hızınızı bir üst düzeye taşıyın.

3DSwymer, tüm ürün geliştirme ihtiyaçlarınız için tek yerdir. 3DEXPERIENCE Platformunun gücüne ve mevcut rollerden, uygulamalardan ve çevrimiçi hizmetlerden oluşan zengin portföye açılan bir kapı. Çalışanları, tedarikçileri, müşterileri ve tüketicileri dijital olarak birbirlerine bağlar. Collaborative Business Innovator sayesinde panolar ve topluluklar oluşturabilir, veri toplayıp paylaşabilir ve ekip içi verileri bir araya getirerek iş birliğini, çevikliği ve piyasaya sunma sürecini hızlandırır.

Sıkça Sorulan Sorular

Collaborative Business Innovator rolü hakkında merak ettikleriniz

Collaborative Business Innovator, SOLIDWORKS® kullanıcılarının pano ve sosyal topluluk oluşturabilmelerini, güvenli bir şekilde veri toplayıp paylaşabilmelerini, insanları bir araya getirebilmelerini, bilgi ve tecrübeleri tek bir yerde paylaşabilmelerini sağlar. Birbiriyle bağlantısız birden fazla araca duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak, aynı bağlamda iş birliği yapılmasına, çevik çalışmaya ve pazara sunma süresini kısaltmaya yardımcı olur.

Sosyal topluluklar üzerinden, herkese açık veya özel olarak ekibinizle iş birliği yapabilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

›  SOLIDWORKS ile entegre edilebilir (3DDrive Connector ile)

›  Tüm uygulamalara tek bir platform üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

›  3D CAD verilerinizi görüntüleyebilirsiniz.

›  3DEXPERIENCE arama tabanlı çok güçlü bir uygulama olan Exalead'i kullanılır.

Teklif Al

3DEXPERIENCE platformunda ENOVIA deneyimini yaşamak için hemen teklif alın.

Yönet_Form (#12)